top of page

Безжичен прекинувач за 220VAC потрошувачи до 3kW моќност, max струја 13A, вградена напонска заштита (min 161V, max 264V), прилагоден за монтажа во вградлива дозна. Црна боја

 

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax WallSwitch

ден3.490,00Price
Tax Included
 • Производител AJAX
  Безжична фрекфенција 869 MHz
  Напојување 220VAC
  Намена Прекинувач за 220VAC потрошувачи
  Компатибилни централи AJAX HUB
  Приклучок за интеграција Релејни излези
  Број PGM излези - жичано 1
bottom of page