top of page

ЗА НАС

Домотика Логистик ДООЕЛ

ЕМБС 7554346

е компанија која е специјализирана за увоз, дистрибуција и имплементација на Smart Home уреди, Смарт системи за контрола на внатрешно и надворешно осветлување, греење/ладење, дојава на пожар/поплава/кражби (смарт аларм), смарт видео надзор, контрола на пристап итн. (Локално, Далечинско и Гласовно контролирано) со што вашиот проект е реализиран целосно и професионално од типот “се на едно место”, во многу краток рок од страна на сертифицирани и искусни монтери, со загарантиран сервис  обука и "after sales" поддршка за уредите и инсталациите кои ги нудиме.
 

Домотика е воедно официјален увозник и дистрибутер на брендовите Aqara, Tedee, Netatmo и Shelly во Република Македонија.

 

За било какви информации, закажување на демо презентација или барање на понуда за вашиот проект, контактирајте нѐ на наведените линкови за контакт на оваа веб страна.

-

Your Smart Home vision is our biggest project.

tedee Smart Lock Domotika
За Нас: About
bottom of page