top of page

Безжичен детектор на движење - завеса, со достел до 11m@6°, антимаскинг функција, неосетлив на домашни миленици до 15 kg и висина до 40cm. Висина на монтажа 2,4 м.

 

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax MotionProtect Curtain

ден5.390,00Price
Tax Included
Color
 • Производител AJAX
  Технологија Безжична
  Безжична фрекфенција 868MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  Димензии 134 x 44 x 36 mm
  Напојување Батериско, 1 x 3V, tipCR123A
  Монтажа Надворешна
  Метод на детекција PIR / AM
  Монтажа Таванска / ѕидна
  Висина на монтажа 2,4m
  Подесување осетливост Да - Преку централа
  LED сигнализација Да
  Работна температура -10°C дo +40°C
  Тампер Да
  Антимаскинг Функција дa
  Неосетливост на домашни миленици < 15kg
  PIR елемент Dual
  Дострел на детекција: PIR 8 - 10m
  Агол на детекција 6 ° / 90 °
  Број на IR зраци / зони на детекција 2
  Носач во комплетот Да
  Тежина 118g
bottom of page