top of page

Централна единица (HUB) за безжичен противппровален систем со интегрирани LAN и Dual-SIM GSM/GPRS комуникатори, овозможено додавање и работа на до 100 безжични уреди, max 50 корисници и 9 партиции.

Поддржува видеоверификација со Ajax MotionCamera детекторите на движење со вградена камера.

 

Вградена back-up батерија.

 

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax HUB 2 (2G)

ден18.790,00Price
Tax Included
Color
 • Производител AJAX
  Технологија Безжична PG2
  Изведба модуларна
  Број на вградени безжични зони 99
  Макс број зони - вкупно 99
  Вкупен број на партиции 9
  Безжична фрекфенција 868Mhz
  Безжична комуникација Двонасочна
  Автоматско пријавување на безжични уреди Преку QR код
  Макс прошириво безжични зони 99
  Вкупен број на кориснички шифри 50 (smartphone app)
  Вкупен број на далечински управувачи 99
  Вкупен број на безжични тастатури - 2 way 99
  Димензии 162,7 x 162,7 x 35,9 mm
  Степен на заштита Grade 2 (EN50131-1)
  Напојување главно 220VAC
  Напојување помошно - батерија Li-ion 2Ah (вградена)
  Макс број PGM излези со слаба струја 99 (Ajax Relay)
  Вградено напојување Да
  Макс број PGM излези со јака струја До 100 ѕидни прекинувачи (220 VAC, 13A)
  Макс бросј надгледувани безжични сирени 100
  Дојава на приемник за мониторинг центар IP / GPRS 1 + 1 IP address
  Софтвер за програмирање Smartphone, desktop app
  Формати на дојава во мониторинг центар Ajax Translator, SIA-IP
  Приватна дојава SMS / Повик (треба SIM картичка)
  SMS Да
  Надзор на комуникација и тел.линија Да
  GSM / GPRS комуникатор интегриран GSM/GPRS
  IP комуникатор интегриран
  Видеоверификација на алармни настани Yes
  Апликација за смарт телефон ДА
  Вградена резервна батерија дa
  Работни услови 0°C - 50°C
  Материјал PC пластика
  Вграден RFID читач Не
  Smarthome scenarios 32
bottom of page