top of page

Безжичен детектор на кршење на стакло со дострел до 9м.

 

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax GlassProtect

ден4.900,00Price
Tax Included
Color
 • Производител AJAX
  Технологија Безжична
  Безжична фрекфенција 868MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  Димензии O20 x 90 mm
  Степен на заштита Grade 2 (EN50131-2-4)
  Напојување Батериско, 1 x 3V, tipCR123A
  Монтажа Внатрешна
  Метод на детекција GB
  Монтажа Таванска / ѕидна
  LED сигнализација Да
  Работна температура -10°C дo +40°C
  Тампер Да
  Дострел на детекција: Кршење стакло 9m
  Носач во комплетот Да
  Тежина 30g
bottom of page