top of page

Централна единица (HUB) за безжичен противппровален систем со интегрирани WI-FI, LAN и Dual-SIM GSM/GPRS комуникатори, овозможено додавање и работа на до 150 безжични уреди, max 99 корисници, 25 партиции и 64 сценарија.

 

Вградена back-up батерија.

 

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax HUB 2 Plus

ден29.900,00Price
Tax Included
Color
 • Производител AJAX
  Технологија Безжична PG2
  Изведба модуларна
  Број на вградени безжични зони 150
  Макс број зони - вкупно 150 wirelles devices
  Вкупен број на партиции 25
  Безжична фрекфенција 868MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  Автоматско пријавување на безжични уреди Преку QR код
  Макс прошириво безжични зони 150
  Вкупен број на кориснички шифри 100 (smartphone app)
  Вкупен број на далечински управувачи 150
  Вкупен број на безжични тастатури - 2 way 150
  Димензии 162,7 x 162,7 x 35,9 mm
  Степен на заштита Grade 2 (EN50131-1)
  Напојување главно 220VAC
  Напојување помошно - батерија Li-ion 2Ah (вградена)
  Макс број PGM излези со слаба струја 150 (Ajax Relay)
  Вградено напојување Да
  Макс број PGM излези со јака струја 150 (Ajax WallSwitch / Ajax Socket)
  Макс бросј надгледувани безжични сирени 100
  Дојава на приемник за мониторинг центар IP / GPRS 1 + 1 IP address
  Софтвер за програмирање Smartphone, desktop app
  Формати на дојава во мониторинг центар Ajax Translator, SIA-IP
  Приватна дојава SMS / Повик (треба SIM картичка)
  SMS Да
  Надзор на комуникација и тел.линија Да
  GSM / GPRS комуникатор Integrated GSM / 2G-3G
  IP комуникатор интегриран
  Видеоверификација на алармни настани Опција
  Апликација за смарт телефон ДА
  Вградена резервна батерија дa
  Работни услови 0°C - 50°C
  Материјал PC пластика
  Вграден RFID читач Не
  Smarthome scenarios 64
bottom of page