top of page

Безжичен магнетен контакт со приклучок за дополнителен контакт и акцелерометарски детектор на вибрации.

 

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax DoorProtect Plus

ден4.390,00Price
Tax Included
Color
 • Производител AJAX
  Технологија Безжичен
  Безжична фрекфенција 868/915 MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  Димензии O20 x 90 mm
  Степен на заштита Grade 2 (EN 50131-1)
  Напојување Батериско 1 x 3V, тип CR-123A
  Монтажа Внатрешна
  Детекција Вибрации / Отворање - Затворање
  Метод на детекција детектор на вибрации/ Reed
  Монтажа Надграден
  Дострел на детекција 20 mm
  LED сигнализација да
  Тампер Да
  Тежина 29g
  Алармен влез NC / EOL
  Тип / куќиште Пластично
bottom of page