top of page

Безжичен детектор на чад, фиксна температура и нагло зголемување на температурата со вградена пиезо сирена 85dB@1m.

 

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax FireProtect

ден5.790,00Price
Tax Included
Color
 • Производител AJAX
  Технологија Безжична
  Безжична фрекфенција 868MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  Димензии 132 x 132 x 31 mm
  Напојување Батериско 2 x CR2 (backup CR2032), 3V
  Монтажа Внатрешна
  Детекција Чад / температура / брз пораст на температура
  Метод на детекција Оптички
  Монтажа Таванска
  Работна температура 0°C - 65°C
  LED и звучна сигнализација да
  Вградена сирена / бузер 85 dB @ 1m
bottom of page