top of page

Безжичен PIR детектор на движење со дострел до 12m@85° и вградена камера за видеоверификација.

Резолуција на сликa до 640 x 480 px, неосетлив на домашни миленици до 20кг и висина до 50 см.

 

Напомена - Компатибилен со HYBRID Hub-овите и Hub2 (Plus).

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax MotionCam

ден10.390,00Price
Tax Included
Color
 • Производител AJAX
  Технологија Безжична
  Безжична фрекфенција 868MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  Димензии 110 x 65 x 50 mm
  Степен на заштита Grade 2 (EN50131-2-4)
  Напојување Батериско, 1 x 3V, tipCR123A
  Монтажа Внатрешна
  Метод на детекција PIR
  Монтажа Ѕидна
  Висина на монтажа 2,2 m
  Подесување осетливост Да - Преку централа
  LED сигнализација Да
  Работна температура -10°C дo +40°C
  Тампер Да
  Неосетливост на домашни миленици <20kg, <50cm
  PIR елемент Dual
  Дострел на детекција: PIR 12m
  Агол на детекција 88,5°H, 80°V
  Носач во комплетот Да
  Температурна компензација да
  Тежина 93g
  Built-in camera Yes
bottom of page