top of page

Безжично паник двојно копче.

Ajax Double Button

ден2.290,00Price
Tax Included
Color
 • Производител AJAX
  Технологија Безжичен
  Безжична фрекфенција 868/915 MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  Димензии 47 x 35 x 13 mm
  Напојување Батериско 1 x 3V, тип CR-2032
  Монтажа Внатрешна
  Детекција Итност
  Метод на детекција Копче
  Монтажа pendant or superstructure
  LED сигнализација Да
  Тежина 16 g
  Тип / куќиште Пластично
bottom of page