top of page

Безжична надворешна сирена со прилагодлива јачина од 85 до 113 dB@1m, со LED известување и вградена акцелерометарска тампер заштита, батериско напојување, опција за надворешно напојување 12VDC.

 

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax StreetSiren

ден9.890,00Price
Tax Included
Color
 • Производител AJAX
  Технологија Безжична
  Безжична фрекфенција 869 MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  Напојување Батериско 4 x CR123A
  Монтажа Надворешна
  Тампер Оптички
  Трепкачко светло LED
  Исклучување на звучна сигнализација со следење на алармен излез Да
  Активациски сигнал Безжично
  Степен на заштита Grade 2
  Работна температура oд -25°C дo +55°C
  Звучен излез Подесиво: 85-113 dB @ 1m
  Димензии 200 x 200 x 51 mm
  Тежина 502 g
bottom of page