top of page

Безжичен далечински управувач, 4 функциски копчиња, LED известување. 

 

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax SpaceControl

ден2.390,00Price
Tax Included
Color
 • Производител AJAX
  Технологија Безжична
  Безжична фрекфенција 869 MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  Начин на приказ LED
  Напојување Батериско, 1 x 3V tipCR-2032
  Димензии 65 x 37 x 10 mm
  Број подржани партиции 1
  Број на посебни алармни копчиња 4
  Тежина 15g
bottom of page