top of page

Приклучок (Schuko - тип F) со безжично управување за Ajax системите. Вградена напонска, струјна и температурна заштита, max 11A (13A до 5 сек.). LED колор сигнализација за оптоварувањето, IP20 заштита. 

Ajax Socket

ден5.790,00Price
Tax Included
Color
 • Производител AJAX
  Безжична фрекфенција 869 MHz
  Напојување 220VAC
  Намена Socket for 220VAC consumers, Schuko-tip F
  Компатибилни централи AJAX HUB
  Приклучок за интеграција Релејни излези
  Број PGM излези - жичано 1
bottom of page