top of page

Безжичен PIR детектор на движење за надворешна монтажа на висина од 0,8 до 1,3 m, со дострел до 15m@85° и антимаскинг функција. 

 

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax MotionProtect Outdoor

ден14.590,00Price
Tax Included
 • Производител AJAX
  Технологија Безжична
  Монтажа Надворешна
  Висина на монтажа 0,8 - 1,2m
  Метод на детекција PIR / AM
  Антимаскинг Функција Да
  Неосетливост на домашни миленици Да
  Безжична фрекфенција 868MHz ili 915MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  PIR елемент Dual
  Дострел на детекција: PIR / AIR 15m
  Број на IR зраци / зони на детекција 2
  Агол на детекција 90°
  Тип на леќа / оптика Fresnel рамна
  Подесување осетливост Да
  Тампер ДА
  LED сигнализација Да
  Носач во комплетот Да
  Температурна компензација Да
  Работна температура -20°C do +60°C
  Напојување battery 2 x CR123A
  Димензии 184 x 70 x 65 mm
  Тежина 318g
  Монтажа Ѕид / Столб
  Висина на монтажа 0,8 - 1,2m
bottom of page