top of page

Безжичен PIR детектор на движење со дострел до 15m@85° и вградена камера за видеоверификација за надворешна монтажа.

Резолуција на сликa до 640 x 480 px, антимаскинг функција, висина на монтажа од 0,8 до 1,2m.

 

Напомена - Компатибилен само со Hub2 и Hub2 Plus.

 

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax MotionCam Outdoor

ден21.390,00Price
Tax Included
 • Производител AJAX
  Технологија Безжична
  Монтажа Надворешна
  Висина на монтажа 0,8 - 1,2m
  Метод на детекција PIR / AM
  Антимаскинг Функција Да
  Неосетливост на домашни миленици Да
  Безжична фрекфенција 868MHz ili 915MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  PIR елемент Dual
  Дострел на детекција: PIR / AIR 15m
  Дострел на детекција: Антимаскинг 0,4 - 0,8m
  Број на IR зраци / зони на детекција 2
  Агол на детекција 90°
  Подесување осетливост Да
  Тампер ДА
  LED сигнализација Да
  Носач во комплетот Да
  Температурна компензација Да
  Работна температура -25°C дo +60°C
  IP заштита IP54
  Напојување Battery 4 x CR123A
  Димензии 206 x 108 x 93 mm
  Монтажа Ѕид / Столб
  Висина на монтажа 0,8 - 1,2m
bottom of page