top of page

Безжичен детектор на поплава од вода или други незапаливи течности, IP65 заштита.

 

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax LeaksProtect

ден3.790,00Price
Tax Included
Color
 • Производител AJAX
  Технологија Безжична
  Безжична фрекфенција 868MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  Димензии 60 x 60 x 14 mm
  Напојување Батериско 2 x AAA
  Монтажа Внатрешна
  Детекција Поплава
  Метод на детекција Отпор на е.коло
  LED и звучна сигнализација да
bottom of page