top of page

Безжична тастатура чуствителна на допир со вграден RFID читач (Mifare DESIFire), овозможено вклучување, делумно заклучување и исклучување на системот и паник дојава.

LED сигнализација.

Напомена - Компатибилна со следниве Ajax Hub-ови: Hub2, Hub Plus и Hub2 Plus.

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax Keypad Plus

ден9.190,00Price
Tax Included
Color
 • Производител AJAX
  Технологија Безжична
  Безжична фрекфенција 869 MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  Степен на заштита Grade2 (EN 50131-1)
  Начин на приказ Touchsense LED
  Носач за ѕидна монтажа Да
  Напојување Батериско, 4 x 1,5V tipAA
  IP заштита IP 50
  Димензии 165 x 113 x 20 mm
  Тампер Да
  Вграден читач на RFID картички дa
  Тежина 267 g
bottom of page