top of page

Безжична тастатура чувствителна на допир, овозможено вклучување, делумно заклучување и исклучување на системот и паник дојава. LED сигнализација. 

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax Keypad

ден7.690,00Price
Tax Included
Color
 • Производител AJAX
  Технологија Безжична
  Безжична фрекфенција 869 MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  Начин на приказ Touchsense LED
  Носач за ѕидна монтажа Да
  Напојување Батериско 4 x AAA
  Димензии 150 x 102,5 x 13,2 mm
  Број подржани партиции 1
  Тампер Да
  Тежина 160g
bottom of page