top of page

Безжична внатрешна сирена со прилагодлива јачина од 81 до 105 dB@1m со LED сигнализација.

 

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax HomeSiren

ден4.990,00Price
Tax Included
Color
 • Производител AJAX
  Технологија Безжична
  Безжична фрекфенција 869 MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  Напојување Батериско 1 x CR123A, 3V
  Монтажа Внатрешна
  Тампер Оптички
  Трепкачко светло LED
  Исклучување на звучна сигнализација со следење на алармен излез Да
  Активациски сигнал Безжично
  Степен на заштита Grade 2
  IP заштита IP50
  Работна температура oд 0°C дo +50°C
  Звучен излез Подесиво: 81-105 dB @ 1m
  Димензии 75 x 75 x 27 mm
  Тежина 96 g
bottom of page