top of page

Безжичен детектор на движење - завеса за надворешна монтажа на висина од 0,8 до 1,2m, со прилагодлив дострел на детекција до 2 x 15m и антимаскинг функција. 

 

Напомена - Компатибилен со Ajax Hub2, Ajax Hub2 Plus или Ajax Hub Plus.

 

Напомена - во цената не е вклучена монтажа на системот.

Ajax DualCurtain Outdoor

ден15,990.00Price
Tax Included
 • Производител AJAX
  Технологија Безжична
  Монтажа Надворешна
  Висина на монтажа 0,8 - 1,2m
  Метод на детекција PIR / AM
  Антимаскинг Функција Да
  Неосетливост на домашни миленици Да
  Безжична фрекфенција 868MHz ili 915MHz
  Безжична комуникација Двонасочна
  PIR елемент Dual
  Дострел на детекција: PIR / AIR 2 x 15m
  Дострел на детекција: Антимаскинг 0,4 - 0,8m
  Број на IR зраци / зони на детекција 4
  Агол на детекција 4,5°
  Подесување осетливост Да
  Посебно подесување на осетливост Да
  Подесување на агол хоринзонтално 0° - 3°
  Тампер ДА
  LED сигнализација Да
  Носач во комплетот Да
  Температурна компензација Да
  Работна температура -25°C дo +60°C
  IP заштита IP54
  Напојување battery 2 x CR123A
  Димензии 174 x 123 x 88 mm
  Тежина 615 g
  Монтажа Ѕид / Столб
  Висина на монтажа 0,8 - 1,2m
bottom of page