top of page

Здраво, ние сме Домотика.

Соработката, разбирањето, заедничкото планирање на вашиот проект се наша единствена цел за да ја добиеме вашата искрена и задоволна насмевка. Нашиот стручен Тим ќе се погрижи за вашите потреби какви и да се. Ги користиме врвните сертифицирани брендови како AqaraNetatmo, Tedee и Shelly.

Domotika Logo
bottom of page