top of page
Дома: Welcome
Aqara Products Macedonia

Smart Home Solutions

Вашиот дом станува паметен и сигурен дом.
Сигурносни смарт системи, системи за дојава на пожар и поплава, смарт видео надзор, контрола на греење и ладење на домот, контрола на осветлување, контрола на пристап итн. преку Apple HomeKit, Google Home и Amazon Alexa екосистемите.

Tedee GO - Smart Locks.jpg

Официјален овластен увозник и дистрибутер на брендовите Aqara Tedee Shelly Sonos Fibaro Meross и Netatmo во Република Македонија

Domotika Logistic DOOEL

Works with Apple Home
Works With Google Assistant
Works With Amazon Alexa
Works with Matter Standard

КОНТАКТ

North Macedonia

Ви благодариме за пораката!

bottom of page